El carnestoltes arriba a Olot amb una nova edició del Carnaval Infantil

Dissabte tindrà lloc el Carnaval Infantil d’Olot organitzat pels Esplais de la Garrotxa, Rialles Olot i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura. Tot i que també hi col·laboren altres entitats com l’Escola d’Art d’Olot amb la decoració i l’Escola Municipal d’Expressió amb el disseny del cartell.

Arnau Fernández, alumne de l’Escola Municipal d’Expressió i autor del cartell: “En Tavi em va presentar la oportunitat de poder fer el cartell i no la vaig deixar escapar. Vaig pensar que al ser el Carnaval Infantil d’Olot seria una bona idea barrejar-lo amb la faràndula, que és una cosa que no s’havia fet mai”

Tavi Algueró, Director de l’Escola Municipal d’Expressió: “És una mica la intenció de l’encàrrec, perquè als més grans sempre els intento encarregar aquestes feines que transcendeixen a la ciutat, que tenen un pes de per sí pel fet de ser públiques i notòries com és aquest cartell”

Durant la jornada estan preparades diverses activitats per als més petits que començaran al migdia i acabaran al vespre.

Lluc Tresserras, Membre de l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura d’Olot: “A les 12 del migdia hi haurà la visita del rei i la reina del carnestoltes al Supermercat Bonpreu. A les quatre de la tarda hi haurà una concentració a la Plaça Clarà i serà l’inici de la rua que acabarà a la Plaça Major i estarà presidida pel rei i la reina del carnestoltes i els grups de percussió Tam i Timbus”

Després de la rua a la Plaça Major hi haurà el pregó del rei i la reina del carnestoltes i es farà un ball a càrrec de Jordi Tonietti i The Bus Band i tot seguit hi haurà un berenar per als disfressats. L’organització avisa que en cas de pluja es traslladarà la programació al Pavelló Firal.