Diumenge se celebrarà la Festa de Sant Antoni d’Olot

Aquest diumenge se celebrarà la Festa de Sant Antoni d’Olot. L’esdeveniment començarà a les 9 del matí al recinte de l’estació amb un esmorzar i una exhibició eqüestre. A les 12 sortirà la cercavila pels carrers d’Olot fins a 2/4 d’1 a Sant Esteve, quan es procedirà a la benedicció dels animals. Posteriorment, a 2/4 de 3 de la tarda començarà el dinar de germanor, per al qual cal reserva prèvia. Enguany el pendonista serà el president de l’Associació Units pel Cavall, Ivan Masoliver, que compleix 40 anys participant a la Festa de Sant Antoni d’Olot de manera ininterrompuda. Es tracta de la participació més duradora a la festa olotina. S’uniran a l’aniversari les associacions de tota la demarcació, que participaran a la cavalcada amb el penó propi de cada entitat. Masoliver portarà el penó juntament amb la seva família. També és previst que l’associació olotina reconegui el Pare Jordà de l’església del Carme amb l’entrega d’una placa per tots els anys en què ha beneït els animals.