El Centre Excursionista Olot canvia el recorregut de la Pocatraça per garantir les bones condicions de neu als participants

Un any més, el Centre Excursionista Olot organitza la Pocatraça, la gran festa de l’esquí de muntanya de la demarcació de Girona. Per segon any consecutiu, l’esdeveniment serà el Campionat de Catalunya individual de l’especialitat. En aquesta 19a edició s’ha modificat el recorregut per garantir la neu a tots els participants.


És l’esdeveniment de referència de l’esquí de muntanya gironí, i una de les cites més emblemàtiques del Centre Excursionista Olot. Diumenge es celebra la 19a edició de la Pocatraça i la marxa popular Sant Bernat, dos esdeveniments de referència en el món de l’Skimo. Mentre que la marxa popular no és competitiva, i està destinada a gaudir amb tranquil·litat dels paratges de la Vall de Núria, la Pocatraça aglutinarà els millors esquiadors del país, en ser per segon any consecutiu el Campionat de Catalunya individual de l’especialitat. Respecte l’edició del 2018, l’organització ha hagut de modificar el recorregut per garantir les bones condicions de neu per als assistents.

Albert Rubirola, Director Pocatraça: “Teníem pensat anar per la zona del Puigmal, però vam inspeccionar la zona i li falta neu. Però n’hem trobada molta a la zona de Carançà, que és molt esquiable i estar en condicions òptimes. Per arribar allà farem servir la coma del Nou Creus.”

La sortida tindrà lloc a partir de dos quarts de deu del matí; les inscripcions i la informació d’altres peculiaritats de la prova d’esquí de muntanya es poden conèixer a través del web del Centre Excursionista Olot.