La UE Olot buscarà ser ella mateixa i desplegar el seu joc davant els líders de la lliga aquest diumenge

L’Atlètic balears serà el rival d’aquest diumenge per a la Unió Esportiva Olot a la lliga. Els illencs són els líders de la lliga i els jugadors de Raúl Garrido tractaran de sumar la novena jornada consecutiva a casa sense perdre


La Unió Esportiva Olot rebrà aquest diumenge els líders de la lliga, l’Atlètic Balears en la 27a jornada de lliga a la segona B. Un equip molt físic que no posarà les coses fàcils a l’Olot per sumar la novena jornada consecutiva a casa sense perdre.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”No es caracteritzen per tenir possessions molt llargues, ni sotmetre el rival tenint molt la pilota. És un rival que opta per replegar-se, per sortir ràpid a la contra i tancar-se.”

L’equip de les illes ha fet del seu camp un fortí aquesta temporada, però a fora de casa els costa més guanyar, amb només dues victòries aquesta temporada. Segons el tècnic valencià, l’equip ha d’afrontar el partit com un repte i que els seus jugadors no deixin de ser ells mateixos en cap moment.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”M’agradaria que fos un partit en el que nosaltres fóssim molt nosaltres mateixos i sempre tenint això que això comporta un risc, i controlar aquest risc dintre del que es pugui, i tenint en compte que són molt bons, però sí, m’agradaria que nosaltres portéssim el control del partit.”

Una de les peculiaritats del partit serà l’horari, i és que el partit es jugarà a les dotze del migdia. La Unió Esportiva Olot afrontarà el matx amb les baixes de Guzmán i Masó per sanció.

 

Deixa un comentari