Olot modifica el Pla d’Usos del Firal, que tornarà a acollir àpats populars i un concert més a l’any

El Firal tornarà a acollir àpats populars i s’hi podran fer dos concerts a l’any fins les tres de la matinada. Tots els grups del ple van donar suport a la proposta de modificació acordada amb les penyes i els veïns del passeig.


Unanimitat al ple d’Olot per canviar el pla d’usos del Firal. A la sessió d’aquest dijous, tots els grups han votat a favor de la proposta de modificació, que permetrà celebrar àpats populars al Firal Petit i dos concerts a l’any fins les tres de la matinada a banda de les Festes del Tura.

Els representants de tots els partits han celebrat el gran acord assolit amb les penyes i l’Associació de veïns del Firal després de mesos de negociacions i han destacat la importància de l’espai com a artèria de la ciutat.

Tot i que el document validat és menys restrictiu en resposta a les demandes de les entitats, també limita el nivell de decibels dels actes que se celebrin al passeig olotí. La nova normativa també preveu aprovar una programació d’actes anual per poder informar amb antelació als veïns de la zona, així com la intenció de totes les parts d’avançar els horaris i promoure activitats en altres punts del centre.

Deixa un comentari