Els Emmaskarats d’Olot guanyen el primer premi de comparsa del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2019

La primera rua de Carnaval de l’any de la Costa Brava, la de Sant Feliu de Guíxols, ha tornat a tenir aires garrotxins. Comença a ser habitual que la Garrotxa es desplaci de manera massiva a la costa però, a més, ja és un costum que s’emportin nombrosos premis. Els colors groc i negre ha envaït tots els racons del municipi ganxó. Les reines de la mel, de la colla Emmaskarats d’Olot, ha fet un doblet: el primer premi de comparsa i el premi a la millor coreografia, sent el grup que millor resultat ha aconseguit d’aquesta primera desfilada. La colla, que encapçala Marc Jordà i que aglutina a més d’un centenar de persones, ha triomfat i ha merescut la millor puntuació del jurat de Sant Feliu de Guíxols.

Però aquest no ha estat l’únic premi de les colles de la Garrotxa. En la categoria de carrossa La Sanjoanenca, de Sant Joan les Fonts, s’ha endut el tercer premi i la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca ha aconseguit el quart premi, també en la mateixa categoria, i també el premi simpatia.

A la rua d’aquest divendres a la nit han participat 60 colles i gairebé 4.000 participants. La representació garrotxina també està formada pels S’tokats, de Sant Joan les Fonts, la penya Carnavalia de la Garrotxa o els Gínjols d’en Bas. En total 6 colles de la comarca.

D’aquesta manera el Carnaval 2019 comença de la millor manera per les colles de la Garrotxa que s’han desplaçat a la Costa Brava. La següent prova de foc és aquest dissabte a la tarda a la rua de Platja d’Aro, on tradicionalment les colles de la comarca solen fer un paper brillant.

 

Premiats de la Rua de Sant Feliu de Guíxols 2019

Premi Especial Tongo, per l’aniversari com a colla. Els Marrecs
Premi “Nari Nant”, Ki els va parir
Premi “Tu cap aquí, jo cap allà”, Els Grillats
Premi “Per què em passa a mi”, Colla Dakidallà

Premis Oficials
Originalitat – “Petardas.som”
Simpatia – La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca
Coreografia – Els Emmaskarats
Carrossa d’Animació – La Xalana del Port

Comparses
4t – Tramuntana – “Tornem a Tailàndia” (SFG)
3r – Kinbédeball – “Kalents i REmullats”
2n. Petardas.som – “Vint anys de calma i temporal”
1r. Emmaskarats – Les reines de la mel

Carrosses petites
4t – Golfos’s – “Golfo’s presenten Un carnaval de cinema”
3r – Embarrakaldats – “Els guardians del bosc”
2n – Els Esperits – “El secret amagat de l’Illa Esperit”
1r – Els 4 Gats de Sant Feliu – “Mexigats i Catrines”

Carrosses grans
4t – Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca – “Món”
3r – La Santjoanenca – “La màgia de l’aigua”
2n – Els Merlots “Enteranyinats”
1r – Qui ens ha enredat – “Els Quichés enredats”.

Deixa un comentari