Bea Talegón a Olot: “La justícia espanyola està quedant en evidència per falta de preparació, formació i qualitat”

La política i columnista Bea Talegón va visitar Olot divendres al vespres per participar en un Diàleg Obert, organitzat per l’ANC i Òmnium Cultural. Talegón va repassar l’actualitat política i la seva trajectòria professional en una conversa amb el periodista Jordi Casas.


La política i columnista Bea Tealegón va visitar Olot el passat divendres per dur a terme una xerrada amb el periodista Jordi Casas a la Sala El Torín.

Unes 400 persones van assistir a una sessió en la que Talegón va analitzar la situació política actual, i també va fer un repàs de la seva trajectòria professional tot recordant anècdotes i vivències.Talegón va ser clara i concisa i va expressar la seva opinió de la situació que està vivent el país.

Bea Talegón: “El procés judicial està sent una barbaritat. La majoria de mitjans de comunicació espanyols no ho estan seguint amb la mateixa intensitat que segueixen altres temes, i no estan posant l’objectiu sobre el judici; sembla que no interessi seguir-lo. Per què no interessa? Perquè està quedant en evidència la falta de preparació, de formació i de qualitat de la justícia espanyola. És escandalós.

Bea Talegón és advocada, escriptora i membre del Consell Assessors per a l’Impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent, a més de ser una tertuliana habitual en diversos programes de televisió. El Diàleg Obert va ser organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.

x