La Festa de Sant Antoni d’Olot omple els carrers de la ciutat

Aquest diumenge va tenir lloc la Festa de Sant Antoni d’Olot, que enguany va comptar amb una gran afluència de públic. El pendonista d’honor d’enguany va ser Ivan Masoliver, que va complir 40 anys participant a l’esdeveniment olotí.


La Festa de Sant Antoni d’Olot va tenir lloc aquest diumenge amb una gran afluència de visitants. L’esdeveniment va començar a les 9 del matí al recinte de l’estació amb un esmorzar i una exhibició eqüestre. Més tard va sortir la cercavila pels carrers d’Olot i una vegada a Sant Esteve, es va procedir a la benedicció dels animals.

Sant Antoni és el patró dels animals que conviuen amb l’home, i també dels pagesos i traginers. El pendonista d’honor d’enguany va ser Ivan Masoliver, el president de l’Associació Units pel Cavall, que va complir 40 anys participant a la Festa de Sant Antoni d’Olot de manera ininterrompuda. Es tracta de la participació més duradora a la festa olotina.

Ivan Masoliver, pendonista d’honor: Hem fet un altre any la cercavila d’Olot, fent la ruta amb els cavalls i la benedicció. Hem tingut un dia esplèndid. Hi ha hagut molta participació de tots els pobles de la província de Girona.

Un total de 192 cavalls van completar la cercavila, que un any més va resultar ser un èxit.

Ivan Masoliver, pendonista d’honor: “Des de ben petit que el pare ja em portava a fer la cavallada d’Olot. Aquest any ja fa 40 anys que participo a la cavallada. No puc demanar més”.

L’esdeveniment va ser molt concorregut per la població olotina. La gran massa de públic que es va concentrar a davant l’església Sant Esteve va corroborar la gran afluència de públic que va gaudir la Festa de Sant Antoni d’Olot

x