La Santjoanenca i Els Emmaskarats guanyen els primers premis del Carnaval de Platja d’Aro 2019

La Santjoanenca, en categoria de Carrossa Gran, i Els Emmaskarats, en la modalitat de Comparsa, són els grans guanyadors de la rua de Carnaval de Platja d’Aro que s’ha celebrat aquest dissabte. La colla de Sant Joan les Fonts i la d’Olot s’han endut els primers premis de cada categoria. Hi ha més colles de la comarca amb premi: els Alots, d’Olot, i els Gínjols d’en Bas, de Sant Esteve d’en Bas.


La Santjoanenca regna amb Carrossa Gran. La colla de Sant Joan les Fonts s’ha proclamat guanyadora en aquesta categoria (484 punts). Molt a prop s’ha classificat, en segon lloc, La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca (478 punts). La colla de Castellfollit de la Roca també ha estat reconeguda amb el tercer premi a la Millor disfressa, que han rebut de manera compartida la colla Els Al·lots, d’Olot (87 punts).

Les abelles dels Emmaskarats envaeixen Platja d’Aro. La colla d’Olot ha aconseguit el seu millor resultat a la Costa Brava. Divendres es va endur el primer premi a Sant Feliu de Guíxols i aquest dissabte ho ha fet a Platja d’Aro (385 punts) aconseguint així el seu millor resultat. A més, també s’han endut el primer premi a la Millor disfressa, un reconeixement que han compartit amb les Petardes, de Sant Feliu de Guíxols (93 punts). En la categoria de Comparsa també hi ha una colla de la Garrotxa que s’ha endut un altre premi. Es tracta dels Gínjols d’en Bas, que s’han fet amb el tercer (312 punts).

Fes clic aquí per veure la resta de guanyadors de la rua.