La Unió Esportiva Olot tuteja el líder però no els remata un partit que va dominar en tot moment (0-0)

Empat a zero entre la Unió esportiva Olot i l’Atlètic Balears aquest diumenge a la lliga, en un partit on els jugadors de Raúl Garrido van jugar de tu a tu contra els líders de la categoria i que només la falta d’encert no van fer que s’enduguessin la victòria.  Alfredo i Pep Chavarria van ser els protagonistes d’un partit on l’equip visitant gairebé no va tenir la pilota.

 Manix Mandiola, entrenador Atlètic Balears.”Ser pràctics, poc espectacle, sumar, porteria a zero…”

Així resumia el tècnic de l’Atlètic Balears la visita del seu a equip Olot, que va optar aquest diumenge per tancar-se al darrere davant una Unió Esportiva Olot molt combativa i ambiciosa, estrany però cert, tenint en compte que els illencs són els líders de la lliga.

Des dels primers minuts de joc els jugadors de Raúl Garrido es van fer amb el control de la pilota i no van parar d’apropar-se a l’àrea rival, malgrat fos, en la majoria dels casos, sense perill.

Partit de tocar la pilota i per contemplar el talent d’Alfredo, que portar de corcoll a la defensa rival. Alfredo per una banda i Pep Chavarria per l’altra, cansant, i de quina manera els jugadors de l’Atlètic Balears.

Manix Mandiola, entrenador Atlètic Balears.”Ells movien molt bé la pilota, ens han fet córrer molt darrere la pilota i molts jugadors nostres estaven fosos.”

 

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”A la segona part, ocasions de Pep Chavarria per la banda esquerra, arribades d’Alfredo. Atreien per dins per sorprendre per fora. Ho han fet molt bé.”

 

 Pep Chavarria, jugador UE Olot:”La veritat és que hem fet un gran partit, hem tingut la pilota en tot moment, que és el que buscàvem des del principi.”

I a la segona part, tres quarts del mateix, però avui, a diferència d’altres dies, el gol no ha arribat i els olotins s’han hagut de conformar amb un punt que no satisfà del tot als jugadors tal com havia anat el partit.

 Xavi Ginard, jugador UE Olot:”Jo crec que mereixíem la victòria. És veritat que hem sumat un punt, i que sempre és important sumar, però veus el partit, i hauríem d’haver guanyat, crec.”

 

 Manix Mandiola, entrenador Atlètic Balears.”Ens han fet fora, no hem estat bé, no arribàvem bé a la pressió, hem anat perdent la fe.”

 

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Ho hem fet tot per guanyar el partit, però, hem tingut ocasions i no les hem convertit.”

Un punt més per a la Unió Esportiva Olot i ja en van 36, que els deixa a la zona mitja de la classificació i el més important: nou jornades consecutives sense perdre a casa.