Olot es disfressa de gala en una edició multitudinària del Carnaval Infantil

El Carnestoltes va arribar aquest dissabte Olot amb una nova edició del Carnaval Infantil. L’acte va ser organitzat pels Esplais de la Garrotxa, Rialles Olot i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura. La rua va començar a la Plaça Clarà i va acabar a la Plaça Major, on es va celebrar un espectacle infantil.


Olot es va disfressar de gala per a celebrar el Carnaval Infantil. El Carnestoltes va arribar aquest dissabte a Olot en un acte multitudinari on hi van participar centenars de persones. L’acte va ser organitzat pels Esplais de la Garrotxa, Rialles Olot i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura.

Pau Grabulosa, Esplais de la Garrotxa: “Hem començat a la Plaça Clarà, hem baixat per l’Hospici i després hem trencat al Carrer Mulleras. Finalment, hem arribat a la Plaça Major”.

 

Maria Hernández, Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura: “Creiem que aquest Carnaval ha estat molt engrescat, hi ha hagut molts de nens. Ha sortit tot molt rodat i molt bé”.

La rua va acabar a la Plaça Major, on el rei i la reina del Carnestoltes van fer el pregó. A més, es va fer un ball a càrrec de Jordi Tonietti i The Bus Band.

Marçal Bancells, rei Carnestoltes: “El Carnaval Infantil no s’hauria de perdre mai, perquè donem un dia als nens i nenes d’Olot, que és una cosa que moltes vegades no tenen. Poder tenir la Plaça Major amb un grup per ells i poder ballar és una cosa que no s’hauria de perdre mai”.

 

Marina Callís, reina Carnestoltes: “Ha sigut molt divertit i hem vist disfresses molt originals. Els nens i nenes molt contents i il·lusionats”.

Tot seguit hi va haver un berenar per als disfressats.

x