El Club Hoquei Olot s’emporta el duel contra el GEiEG (3-4)

El cap de setmana ha estat tranquil, a nivell esportiu: la celebració del Carnaval ha donat un descans a molts equips. El partit més important el tenia l’Hoquei Olot, que va guanyar a la pista del GEiEG per 3 a 4, però l’average desfavorable fan que no es pugui salvar en aquesta fase i haurà d’esperar a les eliminatòries.

Només un gol ha impedit a l’Hoquei Olot B-Sensible poder arribar a l’última jornada amb opcions per a salvar-se de forma directa sense passar per les eliminatòries. Els jugadors de Miqui Ràfols van guanyar a la pista del GEiEG de Girona per 3 a 4, amb gols de Joan Mangas, Tomàs Marcè i un doblet de Marc Prat. Però els gironins van fer dos gols als minuts finals del partit, fent que l’Olot tingui un average desfavorable, i no puguin accedir fins a la quarta posició, que els donaria dret a no haver de jugar les eliminatòries de repesca. També hi va haver jornada al bàsquet sènior masculí: el Garrotxa Santjoanenc segueix perseguint el líder Bescanó, i manté la segona posició després de guanyar La Bisbal per 69 a 59. Per la seva banda, el Club Bàsquet Olot va perdre en el seu desplaçament a la pista del Bencriada de Banyoles per 76 a 62. Qui viu una situació cada cop més complicada és l’Escacs Olot, que va perdre per 3 i mig a 6 i mig contra el Club d’Escacs Barcelona, i s’enfonsa mica en mica a la classificació. També va perdre el Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar, per 2 a 4, contra el líder de la Divisió d’Honor, l’Irún. I en esports individuals, molts garrotxins van participar a la Duatló de Girona, que va acabar amb victòria d’Arnau Turon i la tercera posició de Pol Espinosa. En esquí de muntanya, el Centre Excursionista Olot va viure una nova edició de la Pocatraça i la marxa Sant Bernat a la Vall de Núria, amb 116 esquiadors.