David Coromina s’imposa a Jordi Xuclà en les primàries del PDeCAT de la Garrotxa per un vot de diferència

David Coromina i Jordi Xuclà són els candidats que el PDeCAT de la Garrotxa aportarà a la llista de Junts per Catalunya en les properes eleccions al congrés dels diputats del 28 d’abril. A les primàries del PDeCAT de la Garrotxa, celebrades divendres, el president del PDeCAT a la comarca es va imposar al diputat Jordi Xuclà per un vot de diferència; 15 dels 29 militants que hi van comparèixer van votar per David Coromina. Xuclà, però, ha volgut fer notar com a la fi de la votació l’acta reflectia que un dels militants no estava al corrent amb el pagament de la quota. Això, segons ha explicat a Olot Televisió, podria ser motiu d’impugnació, dret que per ara es reserva. Encara queden alguns dies per poder-ho fer i, en tot cas, ha explicat a la cadena que són el Comitè Executiu Nacional i el Consell Nacional del partit els que han d’acabar decidint la llista. Coromina, de la seva banda, ha manifestat a la Televisió de la Garrotxa que no s’oposarà a repetir la votació si els serveis jurídics del partit determinen que hi ha hagut algun tipus d’irregularitat.