El CPA Olot rep el Trofeu a l’Excel·lència de la Gala del Patinatge català i Josep Sagués és distingit com a Millor Dirigent del 2018 pels dirigents catalans

Setmana de reconeixements al CPA Olot. L’equip garrotxí va ser present aquest dilluns a la Gala del Patinatge català, on va ser guardonat amb el Trofeu a l’Excel·lència pels seus resultats l’any passat. També ha rebut un guardó Josep Sagués, el president del club, en la Nit del Dirigent de l’Esport celebrada el passat divendres.

El Club de Patinatge Artístic Olot està a punt de competir en el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc divendres a Guadalajara, però abans ha rebut diversos reconeixements del món de l’esport. L’entitat ha començat la setmana recollint un dels Trofeus a l’Excel·lència de la Federació Catalana de Patinatge, en la Gala del Patinatge català que es va celebrar al CaixaFòrum de Barcelona. Diverses esportistes del primer equip del CPA Olot hi van ser presents, per recollir personalment aquest guadó, atorgat en motiu dels títols internacionals aconseguits durant la temporada 2018. Qui també ha estat guardonat, però en un acte diferent, és el president Josep Sagués. El màxim dirigent del club va recollir el passat divendres una distinció de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport. L’entitat considera que el paper de Sagués el determina com un dels millors dirigents del 2018. El president del club olotí considera que el seu treball és fructífer gràcies als membres que l’acompanyen a la junta directiva, i per tant el premi és compartit. En total, van ser reconeguts uns 32 dirigents i personalitats relacionades amb el món de l’esport.