Els Titots donen a Oncolliga els diners que haurien destinat a la confecció de la disfressa d’aquest 2019

Aquest any la Penya Carnavalesca Els Titots celebren 30 anys. En motiu d’aquest aniversari la colla ha decidit repetir la primera disfressa que van portar i donar a la Fundació Oncolliga els diners que s’haurien destinat a la confecció de les disfresses d’aquest 2019.


Aquesta és la disfressa que la Penya Carnavalesca Els Titots va portar el març de l’any 1990, en el primer carnaval d’Olot, que va ser també el primer carnaval de la colla. És també la disfressa que llueixen enguany per commemorar el seu 30è aniversari. Com que repeteixen disfressa el grup ha decidit donar els diners que s’haurien destinat a la confecció de les disfresses d’aquest any a una entitat que treballa per millorar el dia a dia dels familiars i les persones que pateixen càncer.

Joan Soler, soci fundador dels Titots: “Alguns dels componens de la penya malaluradament han patit aquesta malaltia i per això hem decidit destinar els diners a aquesta causa, a Oncollia”

Aquest any els Titots han desfilat al carnaval de Roses i Platja d’Aro i també seran a Olot i a Sant Joan les Fonts. Són els encarregats de dur a la seva carrossa el Rei i la Reina del Carnaval i també organitzen el sopar de presentació del carnaval.

Els Titots van néixer el mateix any que el Centre d’Iniciatives Turístiques va començar a organitzar el Carnaval d’Olot amb l’objectiu de promoure aquesta celebració i representar la capital garrotxina als carnavals d’arreu.

Anna Domenech, presidenta Titots: “La Penya dels Ttitots es va crear perquè pogués representaar el Carnaval a Olot i fora de la ciutat”

Actualment la penya està formada per una quarantena de persones de diverses generacions, des dels socis fundadors que segueixen sortint a desfilar any rere any fins als més joves que s’han anat incorporant amb el pas del temps i que asseguren la continuïtat de la colla.

x