Entren a robar en almenys dos establiments d’Olot trencant el vidre

Aquesta nit passada hi ha hagut diversos robatoris en establiments d’Olot. Els lladres haurien entrat trencant el vidre de l’aparador en almenys dos comerços segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, dos d’ells al centre de la ciutat: La botiga Font Esports, del carrer Sant Rafel, l’estudi de fotografia Can Seixanta a la Plaça Catalunya. En tots els casos s’ha utilitzat el mateix modus operandi, que ha deixat algunes destrosses als establiments: l’autor o autors haurien agafat un embornal i l’haurien llançat directament contra els aparadors de dues de les botigues, segons els Mossos d’Esquadra. El mateix cos policial ha rebut els avisos a les tres i a les quatre de la matinada. Els lladres haurien remenat l’interior i llençat material pel terra. De moment, des dels Mossos encara s’investiga què s’ha sostret de les botigues de fotografia i d’esports.

x