ERC Olot aposta posar jocs infantils a la Plaça del Mig per convertir-la en un espai familiar

Esquerra Republicana d’Olot demanen que s’arregli la problemàtica amb les glaçades de la Plaça del Mig i proposa instal·lar-hi jocs infantils per convertir-la en un espai familiar. El partit creu que és un indret ideal per ampliar els espais de joc del centre d’Olot i aconseguir que la plaça deixi de ser un lloc de pas


Esquerra Republicana d’Olot considera un error greu que les obres de la Plaça del Mig d’Olot no hagin servit per arreglar els dos problemes estructurals que, segons el partit patia i segueix patint la plaça: el gel a l’hivern i l’ús, que és un lloc de pas. Consideren que les obres que s’han fet aquest estiu era un moment ideal per posar fi a aquesta doble problemàtica i creuen que en el cas del gel és gairebé una negligència que no s’hagi arreglat.

Josep Quintana, regidor d’ERC Olot: “Em sembla que és casi una negligència per part dels responsables polítics que gastem diners públics i privats i no solucionem els problemes que tenen els llocs. I a més un problema que sap tothom”

Pel que fa a l’ús de la plaça, Esquerra aposta per convertir l’espai en un lloc familiar instal·lant jocs infantils.

Anna Barnadas, Portaveu ERC Olot. “Nosaltres quan imaginem aquesta plaça el que pensem és que caldria substituir aquests espais verds per jocs infantils. És una plaça que el que fa es protegir els nens i les nenes i els permetria jugar amb molta tranquil·litat. Això solucionaria aquest problema de que només és una plaça de pas”

ERC creu que al nucli antic d’Olot hi manquen espais de joc i la Plaça del Mig seria un bon indret ja que es troba allunyada del transit de vehicles.

Deixa un comentari