Garrido considera que el seu rècord de partits amb l’Olot a la Segona B és només el primer pas de l’empremta que vol deixar al club

Raúl Garrido ja és l’entrenador de la Unió Esportiva Olot amb més partits a la Segona Divisió B. El tècnic valencià ha superat la marca de ‘Rodri’ en el matx contra l’Atlètic Balears, però espera que aquest rècord sigui tant sols la primera empremta de totes les que vol deixar al club.

El tàndem format per Raúl Garrido i Kevin Martínez ja ha arribat als 51 partits amb la Unió Esportiva Olot a la Segona B. El valencià ja és oficialment l’entrenador que més partits ha disputat a la categoria amb el club garrotxí, després de la seva arribada a l’entitat el 14 de novembre de 2017. L’anterior tècnic amb més partits, ‘Rodri’, va sortir del club destituït de forma abrupta a causa de la mala situació que travessava l’equip. Garrido viu un moment més tranquil, però espera que el seu rècord sigui simplement una primera empremta per aspirar a coses grans amb la resta de la plantilla i l’entorn.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Està molt bé, és un primer pas, però hem de donar més passos endavant tots, per créixer i deixar altres marques al club. Coses que siguin útils i identifiquin l’afició amb l’Olot.”

Al gener, Garrido i Martínez van renovar fins el 2020, gràcies als seus bons números amb l’Olot. De moment, porten 16 victòries, 13 derrotes i 22 empats, xifres que podrien despertar l’interès d’altres equips. Garrido, però, afirma que vol respectar el contracte i que només una oferta destacada i rentable per les parts interessades podria modificar la seva relació amb l’Olot.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “He renovat un contracte per a complir-lo i fer les coses bé. No ha vingut ningú a dir-me coses.”

Fidel al seu estil, l’equip tècnic ja pensa només en el seu 52è partit, el Lleida Esportiu-Olot del proper diumenge.