Nails Studio és un centre especialista en el tractament de les ungles de les mans i els peus

Aquesta setmana a l’espai Amb Identitat descobrim el centre Nails Studio, especialistes en el tractament de les ungles. L’establiment està ubicat a l’Avinguda Santa Coloma número 94 d’Olot i la propietària ha realitzat desenes de cursos que l’han consolidat actualment com a una experta en reparació, reconstrucció i decoració de les ungles tant de les mans, com dels peus.

Maria Nuceanu, Propietària del centre Nails Studio: “Manicura estètica, manicura curativa, pedicura estètica, pedicura curativa, que significa ungles amb fongs i ungles encarnades”

Remarca en tot moment la importància de l’esterilització del material en aquest tipus de centres, ja que si no es segueixen uns certs hàbits d’higiene és possible que es donin casos de contagi d’algunes patologies.

Maria Nuceanu, Propietària del centre Nails Studio: “Això està esterilitzat a la seva bossa com al dentista”

Tot just fa quatre mesos que Nails Studio va obrir les seves portes a Olot, però la professionalitat de la propietària, la seva insistència amb l’esterilització i higiene del material i la quantitat de dissenys diferents que proporciona als seus clients l’han consolidat ja com a un centre de referència en el tractament de les ungles de les mans i dels peus de la garrotxa.

Assegura que el seu públic és totalment heterogeni, són dones i homes de totes les edats els que confien en Nails Studio per al tractament de les seves ungles.

Maria Nuceanu, Propietària del centre Nails Studio: “De tot, fins i tot he fet manicures masculines, així que hi ha de tot. Hi ha molta gent que vol cuidar-se”

Nails Studio té les portes obertes de dilluns a divendres i és necessari reservar cita prèviament trucant al telèfon 650 70 41 86.

x