46 persones s’han assessorat amb el projecte +60 de l’Ajuntament d’Olot

L’Ajuntament d’Olot ha posat en marxa una nova edició del projecte +60 per assessorar a persones en situació d’atur que tenen dificultats per accedir a la jubilació. Fins al moment ja s’han assessorat a 46 persones.


Actualment a Olot hi ha 227 persones d’entre 60 i 64 anys que es troben en situació d’atur. Per tal d’orientar-les i assessorar-les l’Ajuntament d’Olot ha posat en marxa una nova edició del projecte +60. Aquest té per objectiu assessorar a les persones majors de 60 anys en situació d’atur i que, no disposen de cotització suficient per poder accedir a la jubilació.

Mariona Mañà, tècnica Servei Ocupació Aj. Olot: “Assessorar persones a partir de 60 anys que estan en situació d’atur i que potser no saben massa de la seva situació, ni per anys cotitzats, ni si tenen dret a jubilar-se o no. Es fa un estudi personalitzat per un gestor especialista laboral”

Fins al moment s’han assessorat a unes 46 persones a les que se’ls ha pogut fer l’estudi personalitzat informant-les de la situació actual de cada persona i les possibilitats que tenien per poder accedir a la jubilació.

Mariona Mañà, tècnica Servei Ocupació Aj. Olot: “Persones amb molts anys cotitzats que per tant hi podien accedir, d’altres que podien però havien d’esperar als 65 i d’altres que no tenien prous anys cotitzats però almenys saben a què s’atenen i què els pot convenir més”

Per accedir al projecte cal estar empadronat a Olot i tenir 60 anys o més. Les inscripcions es poden fer a DinàmiG i juntament amb la sol·licitud cal portar una fotocòpia del DNI, la vida laboral actualitzada, e l full d’inscripció a l’Oficina de Treball d la Garrotxa com a demandant d’ocupació i el certificat d’empadronament a Olot.

x