El Club Hoquei Olot B-Sensible busca guanyar el Sant Just per tenir un millor rival a la repesca

L’Hoquei Olot B-Sensible ja no té opcions d’aconseguir la salvació anticipada, però necessiten un bon resultat en l’última jornada contra el Sant Just diumenge per escalar posicions: els de Miqui Ràfols volen afrontar l’eliminatòria de repesca contra un rival el més assequible possible.


La victòria contra el GEiEG per 3 a 4 va ser insuficient perquè l’Hoquei Olot B-Sensible arribés a l’última jornada amb possibilitats d’entrar en el grup dels quatre primers classificats del grup dels millors de la Nacional Catalana. Però a l’últim partit, l’equip encara es juga bona part de les aspiracions de permanència davant del Sant Just. Els olotins necessiten guanyar per tenir opcions d’escalar llocs a la taula. A priori, com més amunt quedin s’hauran d’enfrontar amb un rival més assequible a les eliminatòries de repesca, on es decidirà si els de Miqui Ràfols opten pel títol de lliga o bé han de lluitar per evitar el descens. L’Olot arriba al partit amb bona dinàmica: després de tres mesos sense guanyar, han aconseguit trencar la mala ratxa en els dos darrers partits amb dues victòries consecutives.

MARC PRAT, HOQUEI OLOT B-SENSIBLE:”Havíem afrontat aquest partit com l’anterior per pujar moral, sabíem que havíem d’anar a l’eliminatòria gairebé segur. Però hem aconseguit millorar les nostres sensacions, per tant complim amb l’objectiu que ens havíem marcat.”

L’Hoquei Olot B-Sensible necessitarà el suport de l’afició diumenge, a partir de les quatre i cinc minuts de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports per superar el Sant Just, en la jornada unificada que definirà el tram final de lliga per l’equip olotí.

Deixa un comentari