El Club Hoquei Olot B-Sensible busca guanyar el Sant Just per tenir un millor rival a la repesca

L’Hoquei Olot B-Sensible ja no té opcions d’aconseguir la salvació anticipada, però necessiten un bon resultat en l’última jornada contra el Sant Just diumenge per escalar posicions: els de Miqui Ràfols volen afrontar l’eliminatòria de repesca contra un rival el més assequible possible.


La victòria contra el GEiEG per 3 a 4 va ser insuficient perquè l’Hoquei Olot B-Sensible arribés a l’última jornada amb possibilitats d’entrar en el grup dels quatre primers classificats del grup dels millors de la Nacional Catalana. Però a l’últim partit, l’equip encara es juga bona part de les aspiracions de permanència davant del Sant Just. Els olotins necessiten guanyar per tenir opcions d’escalar llocs a la taula. A priori, com més amunt quedin s’hauran d’enfrontar amb un rival més assequible a les eliminatòries de repesca, on es decidirà si els de Miqui Ràfols opten pel títol de lliga o bé han de lluitar per evitar el descens. L’Olot arriba al partit amb bona dinàmica: després de tres mesos sense guanyar, han aconseguit trencar la mala ratxa en els dos darrers partits amb dues victòries consecutives.

MARC PRAT, HOQUEI OLOT B-SENSIBLE:”Havíem afrontat aquest partit com l’anterior per pujar moral, sabíem que havíem d’anar a l’eliminatòria gairebé segur. Però hem aconseguit millorar les nostres sensacions, per tant complim amb l’objectiu que ens havíem marcat.”

L’Hoquei Olot B-Sensible necessitarà el suport de l’afició diumenge, a partir de les quatre i cinc minuts de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports per superar el Sant Just, en la jornada unificada que definirà el tram final de lliga per l’equip olotí.

x