El músic garrotxí Irie Angel s’estrenarà en català properament amb el tema titulat ‘Caminant’

El garrotxí Irie Angel presentarà el proper 22 de maig el seu darrer single. És ‘Caminant’, el que serà la primera cançó en català del músic. Amb influències reggae, Irie Angel assegura la seva positivitat de sempre en la seva nova proposta.


‘Revolution time’ va ser el primer àlbum en solitari del músic garrotxí Irie Angel, un artista singular autodidacta de reggae, amb influències de flamenc i hip-hop. Però dos anys més tard, el cantant torna a engegar la seva maquinària creativa, i preveu treure un nou senzill aquest 2019. Després de cantar en castellà, anglès i francès, el cantant experimentarà per primer cop amb el català, amb la cançó ‘Caminant’.

 Irie Angel, músic:”Hem decidit de començar per casa, i fer cançons noves en català. Sempre ens hem centrat amb altres idiomes per sortir fora d’aquí, però no podem de deixar de parlar a la nostra gent, i per tant, hem d’arrelar la nostra música aquí.”

Tot i el nou idioma que incorpora a la seva música, el que no varia és el missatge d’Irie Angel. Com sempre, la seva música desprèn positivitat, i el nou senzill no s’allunya d’aquesta idea.

 Irie Angel, músic:”Es centra en la vida de qualsevol persona, en el dia a dia, per començar amb bones vibracions i amb ganes, que crec que en els moments actuals ho necessitem tots.”

Per saber com sona ‘Caminant’, però, s’haurà d’esperar fins el proper 22 de maig. Totes les novetats de la creació del senzill es poden trobar a les xarxes socials d’Irie Angel.