Foxnice dissenya el web per a la compra d’entrades de festa de Carnaval d’Olot d’aquest dissabte a la nit

A pocs dies per la gran festa de carnaval a Olot, avui hem volgut anar a conèixer de més a prop com funciona la venda d’entrades per aquest tipus d’esdeveniments. A Olot hi ha una empresa especialitzada en aquest tipus de servei, es tracta de Foxnice, que a més de fer el disseny web per la festa d’aquest dissabte ha dissenyat una app per validar les entrades.


En els temps actuals, completament enfocats a les noves tecnologies, Internet és un espai clau a l’hora de vendre entrades per a tota mena d’esdeveniments, i cada vegada hi ha més empreses especialitzades en el manteniment web i la creació de webs i aplicacions per fer-ho possible, unes eines que requereixen un sistema fàcil, pràctic i entenedor perquè tot surti bé.

És el cas de Foxnice, una empresa olotina especialitzada en esdeveniments que s’ha encarregat de gestionar la venda d’entrades de la gran festa de Carnaval que es durà a terme a Olot aquest dissabte al pavelló Firal.

Met El Idrissi, desenvolupador tecnològic Foxnice:”Som una empresa especialitzada en manteniments web i tecnologies enfocades a tot tipus d’empresa, i un dels serveis que estem oferint actualment és el poder tenir una web on vendre les entrades de l’esdeveniment que sigui per tal de facilitar l’eina de gestió per part de l’organitzador i de cara a l’usuari que compra l’entrada per Internet. I un dels exemples és el cas d’aquest cap de setmana amb la gran festa de carnaval d’Olot, que ve l’Orquestra Diversiones, que es poden comprar les entrades a través de la web granfestaolot.cat.”

Foxnice ha dissenyat també una app que serveix per validar les entrades el dia de l’esdeveniment. El que permeten sistemes d’aquest tipus és que els ingressos de la venda d’entrades vagin directament al banc de l’entitat, la qual cosa suposa tenir els diners al moment. D’altra, permet dissenyar una estructura de seients, en cas que l’aforament de l’esdeveniment estigui numerat, la qual cosa permet al client saber, a distància, pràcticament on es situarà.

No és la primera vegada que aquesta empresa olotina ha dut a terme aquest tipus de servei a la comarca, ja que al seu moment també va dissenyar aquest mateix sistema per la festa de Cap d’Any d’Olot i per la Gala de Les Preses.

 

x