Carles Puigdemont a 50 garrotxins desplaçats a Waterloo: “El que hem fet ja ho posem a la paret per contruir un nou país”

Carles Puigdemont creu que tot el que el sobiranisme ha fet per a la independència de Catalunya ja ho posa a la paret per construir el nou país. Així li ho va dir a una audiència de 50 garrotxins que el passat dissabte van viatjar a Brussel·les i a Waterloo per visitar la Casa de la República i conèixer de primera mà l’opinió de l’expresident sobre la sotuació política i judicial actual. Entre els presents, s’hi trobaven candidats de Junts per Catalunya a les properes eleccions municipals als diferents municipis de la Garrotxa. A tots ells, Puigdemont els va dir que el fet que es trobessin amb ell i la naturalitat de mirada europea del conflicte català que exhibien, eren exemples d’una extraordinària sobirania.

x