La taiwanesa Yuhan Su, protagonista d’una Roda Musical centrada en el jazz

Arriba una nova edició de la Roda Musical a Olot en un any de canvis per l’associació organitzadora, els Músics Associats, que encaren l’edició d’enguany amb el repte de centrar-se n un sol gènere ja que el jazz serà l’autèntic protagonista.

Miquel Pascal, Músics Associats: “Aquest és un petit canvi d’adaptació, ha estat un any de traspàs dins l’associació i hem decidit enfocar els nostres concerts en aquest estil i amb horaris de tarda. De cares a l’any que ve veurem si continuem amb això o proposem coses noves”

Aquest mateix diumenge ja es podrà gaudir del primer concert, que tindrà lloc, com tota la resta, a l’Orfeó Popular Olotí. Visitarà Olot la música taiwanesa Yuhan Su, una reconeguda artista internacional que la organització no ha volgut deixar escapar la ocasió de tenir-la a la capital garrotxina aprofitant que està de gira per tot Espanya.

Miquel Pascal, Músics Associats: “Aquest diumenge, a dos quarts de set de la tarda hi tenim una vibrafonista que ve de Taiwán, aprofitem que està de gira per aquí, és una music asiàtica que està agafant molta força. Ella té un llenguatge molt propi de l’estil del jazz, no espereu veure coses exòtiques, perquè és música jazz. I ella està de gira aquí però ve acompanyada de músics del país”

La resta de concerts tindran lloc al mes d’abril, concretament els dies 14, 19, 21 i 28, quan faran acte de presència músics de la talla d’Albert Vila i Pol Omedes. De cares a més endavant la organització preveu dur a terme unes sessions d’iniciació de cantautor.