L’empresa adjudicatària renuncia a fer les obres d’ampliació de l’escola de Santa Pau i allarga els terminis mig any més

L’ampliació de l’escola Joan Maragall de Santa Pau haurà d’esperar uns mesos més. Estava previst que les obres comencessin al gener, però la manca d’acord entre el Departament d’Ensenyament i l’empresa que havia de fer-les podria fer que s’hagi de tornar a convocar el concurs i que els terminis s’allarguin fins al curs que ve.


Aquest gener Santa Pau esperava veure començar les obres de l’escola Joan Maragall. El Departament d’Educació havia anunciat una inversió de 625 mil euros per ampliar les instal·lacions davant l’augment d’alumnes dels últims anys. Ara però, un nou imprevist manté encallat l’inici dels treballs.

Pep Companys, Alcalde de Santa Pau: La mala notícia és que la setmana passada ens van trucar des del Departament per dir-nos que hi havia hagut un problema amb l’empresa adjudicatària, que es negava a signar el contracte i per tant a fer l’obra.

L’Ajuntament de Santa Pau creu que la falta d’acord entre l’empresa que havia de fer l’obra i la Generalitat podria allargar els terminis mig any més, quan la previsió era que estigués acabada a principis del curs 2019-2020.

Pep Companys, Alcalde de Santa Pau: Ens temem el pitjor, que l’obra s’hagi de tornar a treure a concurs i això s’allargarà en el temps almenys sis mesos més. Haurem perdut un any, en què les obres haurien d’haver estat començades i acabades.

El projecte d’ampliació preveu un pati i tres noves aules, una sala de psicomotricitat, despatxos, serveis i una pista poliesportiva. En una segona fase també caldria fer més gran el menjador, la cuina i una sala polivalent. El consistori santapauenc assegura que el Departament és conscient de les necessitats del centre garrotxí, i continuarà insistint perquè es desencalli la qüestió.

Deixa un comentari