El CPA Olot aconsegueix la plata al campionat estatal i es classifica per a l’europeu i el mundial amb un ball que ha ratllat la perfecció

Medalla de plata per el primer equip del Club patinatge artístic Olot aquest divendres en el campionat d’Espanya de Grups de Show que es va disputar a Guadalajara. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega van aconseguir deixar enrere les males sensacions del provincial i el català completant un ball pràcticament net, que els serveix per obtenir el bitllet per participar en les dues competicions més importants d’aquest 2019: l’europeu a Itàlia i els World Roller Games de Barcelona.


El Club Patinatge Artístic Olot aconsegueix anar de menys a més en el transcurs de la temporada. Aquest divendres les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega van aconseguir ser segones al Campionat d’Espanya de grups de show grans disputat a Guadalajara.

Malgrat les baixes per lesió i alguna caiguda en el ball, el primer equip del CPA Olot va deixar enrere els problemes d’atrezzo i el cúmul d’errors que les va deixar amb males sensacions tant en el provincial com en el català, realitzant una coreografia pràcticament neta i un ‘No em tallis les ales’ més vistós i complet. En aquesta ocasió van superar en 9 en les notes, per sumar un total de 92,5 punts, que no van servir per superar el Girona, amb algun error de major importància que les olotines, però amb notes entre el 9.2 i 9.7. Aquest segon lloc permet a les noies del CPA Olot disputar l’europeu i el més important: els World Roller Games que es celebraran a Barcelona el proper mes de juliol.

Elena Jiménez, Patinadora CPA Olot:”Estem molt contentes d’aquest segon lloc. Perquè per fi hem pogut fer un bon ball, tot i el problema de les ales, sempre es pot millorar, però estem molt contentes.”

 

Laura Fusté, patinadora CPA Olot:”És el primer cop que les vaig veure gaudir patinant, crec que van aixecar bé el ball, van fer gaudir i arribar al públic, i la veritat és que ho van fer molt bé.”

 

Ester Fàbrega, entrenadora CPA Olot:”Nosaltres creiem que és un abans i un després en la temporada, tot i ser segones. Estem molt contentes. És la mateixa posició que els altres dos campionats, però les sensacions són molt diferents. Vam poder fer una coreografia molt més potent, molt més ben presentada.”

 

Josep Sagués, president CPA Olot:”Sabeu que el CP Olot els darrers anys no ha faltat mai a aquestes cites internacionals i aquest any per nosaltres els World Roller Games eren molt important per a nosaltres.”

Dissabte a la tarda les patinadores van ser rebudes per les seves famílies, amics, coneguts i seguidors, de manera efusiva, per celebrar la plata aconseguida, que els ha de servir per posar més pressió encara al Girona a la següent competició: l’europeu, que tindrà lloc a Itàlia entre el dos i el cinc de maig.

Deixa un comentari