El PSC d’Olot reclama la convocatòria d’una junta local de seguretat davant els recents robatoris i actes vandàlics

El PSC d’Olot insta a l’equip de govern a l’Ajuntament la convocatòria d’una junta local de seguretat, arran de l’allau de robatoris que hi estan havent a la ciutat en els últims mesos. Josep guix recorda que només s’han convocat des juntes locals de seguretat en tres anys i no entén perquè hi ha d’haver patrulles de policia Municipal i mossos d’Esquadra les 24 hores del dia davant els jutjats d’Olot.

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament d’Olot va informar aquest dijous la necessitat que l’equip de govern convoqui d’urgència una junta local de seguretat, arran de l’allau de robatoris en comerços i cases de la ciutat, a més de la crema d’una sèrie de contenidors dels quals el PSC encara espera una resposta per part de l’equip de govern.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: “Hi ha hagut robatoris en comerços de la ciutat, en cases, cotxes… portem una dinàmica de inseguretat important, per això demanem que es convoqui d’urgència aquesta junta local de seguretat.”

Guix va recordar que en els últims tres anys només s’han convocat dues juntes locals de seguretat a la ciutat: la primera amb el conseller Jordi Jané arran dels múltiples atropellaments i una altra amb el conseller Buch arran de les estafes a Internet.

El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot no entén perquè hi ha d’haver una patrulla de la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra davant dels jutjats les 24h del dia.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: “Jo entenc que aquesta patrulla no caldria que estigues davant dels jutjats, perquè a prop hi ha la seu de la Policia Municipal, i llavors podrien estar en un altre espai de la ciutat, aquestes patrulles.”

D’altra banda proposa, també, algunes solucions.

Josep Guix, portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot: “Cal posar més esforços per millorar la plantilla de la policia, o fer més pressió política que perquè hi hagi més Mossos d’Esquadra, és el que hem de fer en un futur, però la prioritat és, almenys, convocar aquesta junta local de seguretat.”

Josep Guix agraeix la feina feta tant per la Policia Municipal com pels Mossos d’Esquadra, després de detenir els autors d’alguns d’aquests robatoris.

 

 

 

x