Ingressa a presó un veí d’Olot com a l’autor de 15 robatoris amb força als comerços de la capital de la Garrotxa

El jutjat d’instrucció d’Olot ha decretat l’ingrés a presó d’un home de 22 anys i veí d’Olot pels quatre robatoris comesos la nit de dilluns a dimarts. A l’home se li imputen fins a 11 robatoris amb força més comesos entre el 18 de novembre i el 25 de desembre a Olot amb el mateix modus operandi: trencar l’aparador amb un embornal per accedir a l’establiment. Els mossos ja llavors van establir dispositius a la zona per tal d’esbrinar l’autoria dels robatoris. Gràcies a les diferents gestions d’investigació es va esbrinar que l’autor seria un home amb antecedents per fets similars. Totes les sospites apuntaven a un lladre que l’havien detingut un mes abans per cometre disset robatoris amb força en establiments a les poblacions de Girona, Salt i Banyoles. El passat 5 de març els investigadors el van localitzar i detenir, al carrer Pardal de la localitat d’Olot. Va passar el dia 7 de març  a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat; però el mateix dia els agents van esbrinar que aquest lladre també era l’autor dels quatre robatoris més comesos la primera setmana de març. La investigació no es dona per finalitzada i no es descarten més detencions.

Deixa un comentari