La Unió Esportiva Olot vol recuperar el camí de la victòria contra el Lleida, un rival confeccionat per disputar el play-off d’ascens

El Lleida Esportiu serà el rival de la Unió Esportiva Olot aquest cap de setmana a la lliga. Els jugadors de Raúl Garrido s’enfrontaran a un dels equips candidats a pujar de categoria i que ha canviat recentment d’entrenador. Els olotins afrontaran el matx sense baixes.

La Unió Esportiva Olot disputarà aquest cap de setmana una visita complicada amb el Lleida, al camp d’esports, en la 28a jornada de lliga. A la primera volta els olotins van perdre per un gol a zero contra un dels candidats a, almenys, jugar el play off d’ascens a la Segona divisió.

Després d’un mal inici de 2019, els lleidatans van fer canvi d’entrenador a la banqueta. Gerard Albadalejo va deixar al lloc a Juan Carlos Oliva, que sembla que ha reprès la bona dinàmica en les últimes jornades. Nou tècnic i algunes diferències a les que hauran d’estar atents els jugadors de Raúl Garrido.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Sí, hi ha hagut canvis, en el sistema de joc, ha utilitzat varis sistemes, també jugadors que no participaven abans i ara sí… una mica el que comporta un canvi d’entrenador.”

Els olotins encaren el repte de sumar d’en tres en tres a fora de casa, cosa que està costant des de fa unes jornades, a més de recuperar-se de la sequera de gols: només un en els últims quatre partits.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Crec que nosaltres portem 14 punt fora de casa, que ens situen a la mitja taula en aquesta dada. Sí que és veritat que hem tingut una fase de tres partits que havíem perdut, i sembla que ens ha fet pitjors els números, però segueixen sent bons.”

Raúl Garrido disposarà de la  plantilla al complet per aquest diumenge, sense baixes per afrontar un partit que es jugarà a partir de dos quarts de set de la tarda.