La Vall Plural presenta la seva candidatura a les eleccions municipals per seguir governant la Vall d’en Bas de forma “transversal”

La Vall Plural – Acord Municipal ha presentat la seva candidatura per a les eleccions municipals del maig a Puigpardines, un dels pobles que integren la Vall d’en Bas. La llista vol seguir posant el focus en la paraula plural i ha conformat la candidatura amb l’objectiu de seguir un principi de transversalitat.

La Vall Plural – Acord Municipal, candidatura que governa en l’actualitat a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, ha presentat la llista per a les properes eleccions municipals, mantenint les persones que hi eren fins ara, amb diferents posicions, i afegint-ne de noves. La meitat més u de la candidatura la formen dones. La Vall Plural no només ha volgut presentar una llista equilibrada pel que fa a gènere, sinó en d’altres aspectes. Defensen una política transversal que han volgut demostrar també a la candidatura.

La Vall Plural també creu en la regeneració dels càrrecs electes. El compromís que s’ha marcat l’actual alcalde i candidat és per a un màxim de 8 anys.

Properament la Vall Plural presentarà un programa electoral amb accent en polítiques del dia a dia, de sostenibilitat i educació.

Deixa un comentari