L’espectacle inaugural del Carnaval d’Olot es podrà veure diumenge a les 20h a Olot Televisió

Aquest cap de setmana comença el gruix la programació del Carnaval d’Olot. Comença aquest divendres al vespre amb el ja habitual i esperat Espectacle Inaugural de Playback Reial. S’ofereix al Teatre Principal a partir de les 9 del vespre. Els espectadors d’Olot televisió el podran veure diumenge a les 8 de la tarda.


Ahir al vespre els Reis i Reines de les diferents edicions del Carnaval d’Olot feien els últims assajos per oferir al públic un espectacle ben divertit, amb les localitats del Teatre Principal pràcticament exhaurides. El xou compta amb un guió mínim, s’ha procurat que les cançons que sobre les quals interpretaran siguin prou conegudes pels espectadors, però cada rei i reina escull la seva i al final, pot passar de tot, i és que per carnaval, tot s’hi val.

Joan Carles Sáez, Rei del Carnaval 2007: “Ni jo mateix sé com ho farem, el que sí que et puc dir és que ens ho passarem molt bé. Això és el més important, i que la gent s’ho passi bé és la nostra missió”.

Darrere la gresca i la disbauxa pròpies d’un espectacle de Carnaval, hi ha també l’esforç de persones que treballen per aconseguir que l’espectacle funcioni. No han estat reis i reines i, per tant, no poden sortir a l’escenari, però ajuden en tot el que poden rere bambolines.

Adela Moya, vicepresidenta del Centre d’Iniciatives Turístiques. “No tothom té les hores per dedicar-li, hi ha moltes hores darrere d’això, molta gent que treballa darrere d’això. Volíem que fos un acte més del carnaval, va tenint èxit”.

El recaptat per l’Espectacle Reial es destina a les properes disfresses i atrezzos que requeriran nous carnavals, per tal que la festa no pari. Els espectadors d’Olot Televisió podran veure l’espectacle diumenge a les 8 del vespre, així com en una altra reemissió que s’oferirà dimarts.

Deixa un comentari