Un centenar de parades seran presents a la Fira de Quaresma de Tortellà

La XXIX edició de la Fira de la Quaresma de Tortellà tindrà lloc aquest diumenge amb una programació plena d’activitats. Unes 100 parades s’instal·laran per oferir productes de la terra a tots els assitents.

Aquest diumenge torna a Tortellà la XXIX Fira de la Quaresma amb una programació plena d’activitats per a petits i grans. Seran unes 100 parades les que s’instal·laran i es durant a terme diverses activitats d’entitats locals.

Rafael Domínguez, Alcalde de Tortellà: “Hi ha activitats per a la mainada, també els poligaris, que és una tradició al poble, són els arquers que fan demostració de tir amb arc al Parc de Can Santaló. Els cotxes d’època, que ja és la tercera edició que venen i és molt maco perquè són cotxes antics, clàssics i fan un volt pel recinte firal i pel poble”

La jornada s’iniciarà amb l’esmorzar del traginer a 2/4 de nou del matí, seguit d’una missa a l’Església de Santa Maria a les 9. A les 10 del matí tindrà lloc una competició de tir amb arc, exposició de cotxes de l’època i els més petits podran gaudir d’inflables per jugar. A les 11 es presentaran les exposicions de patchwork i puntillisme i a la una hi haurà el recorregut dels cotxes antics. Per últim, a 2/4 de cinc de la tarda tindrà lloc el ball de sardanes.

Rafael Domínguez, Alcalde de Tortellà: “Pensa que per un poble com Tortellà que som 800 habitants disposar d’unes 100 parades, són moltes parades de firaires. També participa molta gent de Tortellà que munta la seva parada, des de l’AMPA fins a associacions com la Petjada. Tota aquesta gent aprofita aquest dia per posar la seva parada i per ensenyar tot el que es fa durant l’any”

Aquesta és una fira amb molta participació tant de persones de la comarca, com de fora i enguany s’espera que el nombre de visitants segueixi augmentant. El programa de la fira es pot consultar a la pàgina web de l’ajuntament www.tortella.cat

Deixa un comentari