L’Espectacle Reial del Carnaval d’Olot va omplir el Teatre Principal d’Olot i va fer vibrar el públic amb totes les actuacions

El Centre d’Iniciatives Turístiques ha donat aquest divendres el tret de sortida al gruix dels actes del Carnaval d’Olot amb l’Espectacle Reial. Després de sis anys, l’acte que es va crear per eixamplar la programació del carnestoltes a la capital de la Garrotxa està més que consolidat i ahir va tornar a omplir el Teatre Principal.


Els Reis i Reines de les diferents edicions del Carnaval d’Olot van oferir dues hores d’espectacle de playback aquest divendres a la nit en un Teatre Principal ple de gom a gom. Els improvisats artistes van escollir cançons per impressionar o per fer riure. Totes, però, van fer vibrar un públic que no va tardar a connectar amb les propostes d’enguany. Les llums, el vestuari, l’atrezzo i l’energia dels que eren a l’escenari van fer la resta. L’Espectacle Reial del Carnaval d’Olot és un show consolidat i esperat.

La connexió no només es va esdevenir entre els reis i reines i el públic, també amb els presentadors de l’acte, la periodista i cantautora Clara Bonfill i el president del CIT, Josep Andrés, que van anar filant i donant pas al seguit d’actuacions amb vis còmica i molta naturalitat. El show també va estar guarnit per diverses actuacions audiovisuals humorístiques com la de la Plaça del Mig. L’Espectacle Reial va aconseguir un any més el seu objectiu: preparar el públic per a la disbauxa del Carnaval.

Recupera aquí el programa especial de L’espectacle Reial 2019:

x