La residència La Tardor ha convidat els ciutadans a sumar-se al ball de màscares que ha celebrat a les noves instal·lacions

Aquesta setmana també ha estat Carnaval a les residències de gent gran de la Garrotxa. La Tardor d’Olot ho va celebrar divendres, en una festa que sempre té marcada al calendari però que aquest any ha volgut que sigui més especial aprofitant les noves instal·lacions. La residència olotina va obrir portes per convidar els ciutadans a participar-hi.


Per participar al carnestoltes de La Tardor s’havia de passar per sota d’una reproducció en paper del pont de Rialto de Venècia, en al·lusió a un dels carnavals més coneguts del món. Passada aquesta porta, la sala gran de la planta baixa era tota una festa, al ritme de cançons de tota una vida. No hi faltava el col·lectiu Balmes que no t’hi fixis dels pisos tutelats de la plaça Balmes. Habitualment s’encarreguen d’animar les festes que s’hi fan a la residència. Aquest divendres eren els convidats, i han rebut com a obsequi uns antifaços per sumar-se al carnaval, com totes les persones no residents que han volgut assistir-hi.

Teresa Farrarons, Terapeuta Ocupacional residència La Tardor: “A totes les persones que venien de fora els obsequiàvem amb una màscara i així hem pogut fer un ball de màscares. Ja veieu que és un espai molt ampli, que s’ho passen molt bé, han gaudit moltíssim”.

Els residents de la Tardor també han rebut la visita del Rei i la Reina del Carnaval d’Olot. La residència olotina era una de les parades en l’atapeïda agenda que tenen per contagiar la disbauxa del carnaval a tota la ciutat.

Yasmina Cívico, Reina del Carnaval: “És una experiència molt gratificant, estem molt contents. Sobretot contribueixes a fer-los feliços i paga la pena estar una estoneta amb ells. Tenim l’agenda tan complerta que no podem estar gaire estona als llocs, però la veritat és que jo crec que l’estona que hi som l’aprofitem, ells també i no podem demanar més”.

Francesc Muñoz, Rei del Carnaval: “És molt emotiu veure la cara de felicitat dels nens i dels avis. Venim de La Caritat, on m’han fet un ball que jo no sabia i m’han deixat K.O., però molt bé. Complim amb el pacte reial que vam firmar de fer feliç a la gent i que s’ho passi bé i és el que ens queda fer”.

Berenar, música en directe, disfresses i ball amb la família i els amics. La festa de Carnaval de La Tardor tenia tots els elements per passar-ho bé, i els residents no van deixar escapar l’oportunitat.