Els Macus de les Preses guanyen el concurs de Carrosses del Carnaval d’Olot

Els Macus de Les Preses s’han fet aquest dissabte amb el primer premi del Concurs de Carrosses del 30è Carnaval d’Olot. La seva nau tribulada per tritons ha arribat a bon port a la Gran Rua olotina. En segona posició ha quedat la Santjoanenca, amb un altre tema marí, ‘La màgia de l’aigua’. Unes meduses han guiat el nombrós grup de sanjonencs i els seus tons blaus. El Pòsit de l’Escala ha quedat en tercera posició amb la seva ‘Odissea al desert’. Finalment, La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca ha aconseguit la quarta posició amb un colorit desplegament de màgia amb el seu ‘Món’ custodiat per diferents elements. Unes 2.000 persones han desfilat aquest any per la gran rua.

Recupera la rua del Carnaval d’Olot 2019:

Deixa un comentari