La Unió Esportiva Olot aconsegueix una important victòria contra el Lleida Esportiu a domicili (0-1)

Gran victòria de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge al camp del Lleida, quarts a la lliga. Com ja van fer la setmana passada davant l’Atlètic balears, els jugadors de Raúl Garrido no es van arribar davant un rival fort i van `portar el control del partit. Un gol d’Hector Simón al minut 66 va decantar definitivament el partit.


Nou cop de puny damunt la taula de la Unió Esportiva Olot que aquest diumenge va endur-se els tres punts del camp d’esports de Lleida en la visita a un dels equips forts de la categoria. Un Lleida que des de ben aviat va veure que els visitants portarien el ritme del partit, tot i així els locals van tenir diverses arribades durant els primers 45 minuts.

Just abans d’encaminar els vestidors, l’àrbitre va anul·lar un gol a Marc Mas per suposat fora de joc. Una acció que s’hauria aclarit molt en cas que VAR s’apliqués, també, a la segona B, però de moment no és així.

A al segona part el Lleida va tenir un parell d’ocasions clares, però Ginard i la defensa olotina van impedir que els locals s’avancessin en el marcador. Al minut 66 Héctor Simón va aprofitar una centrada des de la banda dreta per aconseguir el que acabaria sent l’únic gol del partit, que va deixar tocats als lleidatans, que no acaben de trobar la bona línea de resultats aconseguida durant la primera volta.

Juan Carlos Oliva, entrenador Lleida Esportiu:”Crec que a la primera part ens ha costat molt recuperar la pilota. Estàvem treballant bé però en els duels bé no estàvem bé per recuperar-la, i en alguns moments hem facilitat als rivals tenir la pilota.”

 

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Crec que objectivament estem fent un futbol per guanyar més partits. L’altre dia vam jugar contra els líders i vam ser molt superiors, només ens va faltar el gol. I li aquesta setmana hem vingut a jugar a un lloc fantàstic per jugar a futbol i contra un equip molt bo, i hem sortit de la mateixa manera. No se si és la culminació , però… jo crec que mereixíem més coses de les que estàvem tenint.”

Amb aquesta victòria la UE Olot puja fins a la vuitena posició de la lliga: a set punts del play–off d’ascencs que marca, precisament, el Lleida, i a nou del descens directe. La setmana que ve rebran l’Ontinyent, situats a la zona baixa de la classificació i que porten tres jornades sense guanyar.