‘Les reines de la mel’ dels Emmaskarats conquereixen el primer premi de Comparses del Carnaval d’Olot

Els Emmaskarats d’Olot han ratificat la bona feina feta com a comparsa i han rubricat un Carnaval de rècord, aconseguint el primer premi de la modalitat a la Gran Rua d’Olot, després que la setmana passada quedessin en primera posició també als carnavals de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro. La seva coreografia rítmica i completa com a ‘Reines de la mel’ ha fet les delícies del jurat olotí.

En segona posició han quedat els Gínjols d’en Bas, amb una elaborada coreografia i unes excel·lents disfresses en un tema recorrent en aquesta edició com ha estat la temàtica del mar. La ‘Meravella marina’ dels de Sant Esteve d’en Bas ha servit per emportar-se el segon premi. Unes 2.000 persones van desfilar per la gran rua del Carnaval 2019.

La tercera posició del Concurs de Comparses ha estat per a una colla forània, l’Associació Cultural JYM’S de Montcada i Reixach. La seva ‘Sherezade, la dona a la literatura’, ha encantat als jutges amb una posada en escena grandiloqüent i perfeccionista. Finalment, el quart premi l’ha atrapat una colla local, Els Alots, amb el seu màgic i atractiu ‘Atrapant el nostre somni’.

Recupera aquí la gran rua de Carnaval 2019

x