El 2n Concurs de Poesia Eròtica i Recital d’Olot va atreure més de 70 obres i prop de 250 espectadors

La programació del Carnaval d’Olot 2019 va cloure ahir amb la celebració del 2n Concurs de Poesia Eròtica i Recital a la sala El Torín. Prop de 250 persones van assistir a un esdeveniment organitzat amb molt de gust. Els poemes més puntuats van ser ‘Postal de nit’, del moianès Josep Fàbrega, després ‘Dona de pell fàcil’, de la tortosina Montserrat Boldú, i en tercera posició ‘Si sabés escriure’, de l’olotina resident a Suïssa Rosa Yeste.


Erotisme, poesia, veus amb empremta, música, dansa i qualitat artística van ser els ingredients del 2n Concurs de Poesia Eròtica i Recital, celebrat ahir a la tarda com a clausura de la programació del Carnaval d’Olot. Carme Canet i Francesc Rubió van presentar un acte que va comptar amb les rapsodes Carrie Dorca, Eli Godori, Yolanda Pérez, Lola Picazo i Magda Ripoll, la música d’Elisa Planagumà i Laura Plasencia i la dansa de Marta Muñoz. De les més de 70 poesies presentades, el jurat va seleccionar-ne 23 que van ser reconegudes amb un diploma, mentre que els poemes dels tres autors més puntuats van rebre els premis més importants, àpats a diferents restaurants de la comarca.

Santi Jou, Rapsòdia Veus Literàries: “No ens pensàvem tenir tanta gent i no ens pensàvem tenir tanta qualitat i tanta quantitat de poemes. ha estat fantàstic, el jurat ha tingut molts problemes per escollir els 23 finalistes. És una ratlla molt fina entre el fet amorós i la vulgaritat. Hem tingut molts poetes, molts poemes i d’alta qualitat. Això, juntament amb el públic que ha vingut, ens esperona a començar a pensar en el 3r Concurs de Poesia Eròtica de la ciutat d’Olot”.

L’esdeveniment va coincidir amb la publicació del segon llibre del certamen. Ha comptat amb la col·laboració de diversos artistes que han il·lustrat cadascun dels poemes recollits.

Deixa un comentari