El Besalú sorprèn imposant-se al líder, l’Escala, fora de casa (3-4)

El cap de setmana esportiu ha deixat alguna sorpresa destacada: a la Segona Catalana de futbol, el Besalú va ser capaç d’imposar-se al camp del líder L’Escala per 3 a 4. Qui va respondre tal i com es preveia era l’Hoquei Olot B-Sensible, que va guanyar per 5 a 2 al Sant Just i va quedar cinquè del grup dels millors de la Nacional Catalana.


La Segona Catalana de futbol es segueix mostrant molt igualada. Un exemple és el partit entre el Bosc de Tosca, equip de la part alta, contra l’Abadessenc, que lluita a la zona baixa. Tot i la diferència a la classificació, els de Jan Miquel Salavedra van haver de suar per superar l’Abadessenc, per 3 gols a 2, amb marques de Gaitán, Pol Serra i Megías. Però la sorpresa més destacada de la jornada va ser la del Besalú, que es va imposar al camp del fins llavors líder L’Escala per 3 a 4. Els futbolistes de Manel Puigvert es van avançar 0 a 3 al marcador, però els empordanesos van arribar a empatar el partit al minut 86. Martin Aguilar, al 90, feia el seu hat-trick particular i juntament amb el gol d’Ivan Ruiz donaven els tres punts als verd-i-blancs. Per la seva banda, el Sant Jaume va perdre 2 a 1 al camp del Cassà i el Santa Pau va caure 4 a 1 en la seva visita al Guíxols. En bàsquet, la Tercera Catalana va viure un derbi interessant entre l’Olot i el Garrotxa Santjoanenc: va ser un enfrontament disputat, però mica en mica els de Xevi Corcoy i Òscar Sánchez van anar obrint forat al marcador, per acabar establint el 55 a 64 definitiu. A la mateixa categoria, la Vall d’en Bas va perdre sorprenentment contra el Torroella, un equip de la zona baixa, per 65 a 53. Per la seva banda, el Bàsquet Olot femení va veure aturada la seva ratxa contra el Tona, amb una derrota contundent per 60 a 84 davant el Tona: un segon quart dolent a nivell defensiu va condemnar l’equip d’Albert Farrés. En Vòlei, nou pas enrere de l’Olot, que va perdre davant el Sant Esteve en un partit molt ajustat. Per sort, el punt sumat en el 3 a 2 definitiu fan que les de Carlos Costabel es mantinguin a la part alta de la classificació. I en hoquei, el Pavelló va viure un partit vibrant diumenge entre l’Olot i el Sant Just. El resultat final de 5 a 2 va fer justícia al que va passar sobre la pista, malgrat que el Sant Just va millorar molt a la segona meitat. Combinat amb la resta de resultats, els de Miqui Ràfols acaben la fase en la cinquena posició, el millor dels llocs possibles per disputar la repesca, on s’hauran d’enfrontar contra el Ripollet.

x