La tradicional Fira de Quaresma omple Tortellà d’activitats per a totes les edats

Aquest diumenge Tortellà va celebrar la 29a edició de la Fira de Quaresma. Aquest és un dels esdeveniments més esperats del municipi i enguany el bon temps va fer que fos també, molt concorregut.


Els carrers de Tortellà es van omplir aquest diumenge de gent, parades i activitats. Es celebrava la tradicional Fira de Quaresma, un dels esdeveniments més esperats del poble i que enguany i gràcies al bon temps va ser ben concorreguda.

Rafel Domínguez, alcalde de Tortellà: “La veritat és que estem molt contents, sobretot pel temps que va que permet que molta gent de fora vingui. Per a nosaltres és dels dies importants de l’any”

En la Fira hi havia activitats per a tots els justos, des de la trobada de vehicles clàssics, a exposicions, activitats infantils i mostres de tir amb arc. No hi faltaven tampoc les tradicionals parades d’artesans. En total hi havia una vuitantena de firaires, molts dels quals repetien respecte a anteriors passades.

Després de gaudir ahir de l’esdeveniment cal començar a pensar en l’any que ve, quant la Fira de Quaresma de Tortellà complirà 30 edicions. Una xifra rodona que de ben segur al poble serà ben esperada.

 

x