El ciclista garrotxí Adrià Moreno protagonitza un bon inici de temporada amb dues victòries en solitari

El ciclista garrotxí Adrià Moreno ha començat amb força aquesta temporada. En només una setmana ha protagonitzat tres èxits: la primera va ser a la cursa de Montastruc fa dos diumenges, on va aconseguir la victòria per equips amb l’AVC Aixois després d’una escapada destacada amb tres companys més. Dimecres, el garrotxí va ser el dominador absolut de la cursa social de Peratallada, participant en la fugida del dia, per acabar guanyant la jornada. Moreno ha repetit victòria aquest diumenge al Campionat de Sabadell, en la segona prova de les grans clàssiques de Catalunya. El garrotxí va ser el primer en recórrer els 121 quilòmetres de recorregut dels 193 participants, amb un bon atac en solitari.

x