ERC Olot inicia una campanya contrària a l’Espai Cràter i a favor d’invertir als barris

Esquerra Republicana d’Olot, el principal partit a l’oposició, ja ha expressat en més d’una ocasió el seu desacord en el projecte de divulgació dels volcans que proposa l’equip de govern, l’Espai Cràter. Consideren que aquesta obra hipotecaria econòmicament de el consistori i creuen que la prioritat hauria de ser invertir en la rehabilitació del barri vell i en un equipament que posi en valor el patrimoni natural.

Anna Barnadas, Portaveu ERC Olot: “El que evitarem és que aquests diners de la ciutat es gastin en una obra que ara no és prioritària. Els diners que s’hauran d’aportar conjuntament amb els que ens vinguin de FEDER, nosaltres els invertirem al barri vell i en altres barris”

En aquesta mateixa línia, Esquerra ha engegat una campanya per definir una alternativa a l’Espai Cràter. Mantindran converses amb experts del sector i han organitzat un col·loqui obert sobre patrimoni natural al Parc Nou d’Olot el proper 23 de març al matí. El dia 27 del mateix mes, presentaran públicament la seva proposta de Centre d’Interpretació de la Zona Volcànica.

Anna Barnadas, Portaveu ERC Olot: “Serà un projecte amb un aspecte global de comarca, és a dir, que per nosaltres la zona volcànica és això, de la Garrotxa. Evidentment el seu pressupost econòmic serà molt menor del que ara ens presenten amb aquest espai cràter”

El projecte de l’Espai Cràter està pressupostat en quatre milions d’euros, dels quals un 50% provenen de fons europeus FEDER i un 25% de la Diputació de Girona. Per ERC, aquest cost és excessiu i compromet el futur de la ciutat.

Deixa un comentari