L’Hoquei Olot B-Sensible escala posicions amb la victòria contra el Sant Just per 5 a 2 i s’enfrontarà al Ripollet a la repesca

L’Hoquei Olot va guanyar 5 a 2 al Sant Just, i la combinació de resultats de la darrera jornada de la Nacional Catalana va permetre que escalessin fins la cinquena posició. Així, els olotins disputaran a priori l’eliminatòria més assequible possible contra el Ripollet, un equip que ja han guanyat dos cops aquesta temporada.

L’Hoquei Olot B-Sensible rebia diumenge al Sant Just amb la intenció de mantenir les bones sensacions a l’hora d’afrontar els partits de l’eliminatòria de repesca, i guanyar posicions a la classificació. Així, i després d’uns primers minuts de tempteig, els olotins van començar a percudir sobre la porteria visitant, per acabar guanyant per 5 a 2, amb gols de Nil Rodríguez, Ferran Sacrest, Marc Prat, Adrià Piera i Tomàs Marcè. Un resultat que reflectia el bon paper dels de Miqui Ràfols a la primera meitat i que van defensar a la Segona liquidant el rival al contraatac. Així, els olotins han escalat fins al cinquè lloc final de la segona fase, millorant de forma considerable el paper dut a terme l’any passat en aquest tram de curs.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Per orgull propi és molt diferent dir que has quedat a un punt de la salvació directa. L’any passat lluitàvem per entrar en les eliminatòries de repesca, que també juguem aquest any, però hem quedat vuit posicions més amunt.”

El rival dels olotins a l’eliminatòria de repesca, a partir d’aquest cap de setmana, serà el Ripollet, a la pista vallesana. L’enfrontament a doble partit servirà per determinar qui disputa el títol de lliga i qui ha de patir per evitar el descens. A la primera fase, l’Olot ja es va enfrontar dues vegades amb els ripollencs, a qui va guanyar per 1 a 4 i per 5 a 2.