Miquel Reverter es presenta a la reelecció com a alcalde de Castellfollit de la Roca

Miquel Reverter es presentarà a la reelecció per ser alcalde de Castellfollit de la Roca en les properes Eleccions Municipals amb el grup d’Esquerra Republicana de Catalunya. Reverter va arribar al consistori castellfollitenc fa quatre anys i segueix amb la voluntat de continuar treballant pel poble en un segon mandat. Segons Reverter, l’equip es troba ara treballant en l’elaboració del programa electoral i tancant una llista en la que hi haurà sortides i noves incorporacions. Tal i com ha explicat l’alcaldable a Castellfollit, després de quatre anys centrats en la reducció del deute de l’ajuntament, ara es marca continuar amb el projecte iniciat al 2015 i potenciar la participació ciutadana i transparència.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca:”L’Assemblea Local d’ERC va decidir fa uns dies seguir-me donant confiança per encapçalar aquesta candidatura a les Eleccions Municipals del proper 26 de maig. I de cares a aquests propers quatre anys  continuar treballant, potenciant molt la participació ciutadana, seguir sent transparents, seguir explicant a la gent tot el que es fa des de l’ajuntament.”

x