Prop de 400 persones participen a la 39a edició de la Marxa Popular de la Vall de Bianya

Una de les activitats amb més tradició i recorregut a la Vall de Bianya és, sens dubte, la marxa popular, que va tenir lloc aquest diumenge amb una ruta de 18 quilòmetres des de l’Hostalnou fins a Sant Salvador, passant per Santa Margarida, Sant Pere Despuig o Farró, entre altres llocs, per tornar al lloc d’inici a través de la Via Romana. Una activitat amb molta participació que es podia fer caminant o corrent.

Pere Puigvert, organització marxa popular Vall de Bianya:2Aquest any hem tingut una participació d’un 380 participants i ho valorem molt positivament, perquè era un dia d’aquests que es fan moltes coses, també venint dels carnavals, i el fet d’estar entre 350 i 400 participants, ja ens situa al nombre que tenim habitualment.”

L’objectiu de la marxa, que enguany arribava a la 39 edició, era donar a conèixer tot de racons amagats en aquesta vall garrotxina, i ho van poder en una jornada pràcticament primaveral: molt assolellada.

Al final de la prova, s’hi va habilitar un avituallament a tots els corredors i caminaires els esperava per recuperar forces. Una de les característiques de la marxa és que un euro dels set que costava la inscripció anaven destinats a Càritas.

x