La Unió Esportiva Olot ja suma la seva segona millor temporada com a visitant a la Segona B tot i la seva mala ratxa anotadora a camp contrari

La Unió Esportiva Olot ha tallat en sec la pitjor ratxa anotadora de la seva trajectòria a la Segona B a camp contrari. Però tot i la falta d’efectivitat, el rendiment de l’equip fora de casa és dels més positius: a falta de cinc jornades, ja completa la segona millor temporada com a visitant a la categoria.

El gol de Marc Mas al camp del Vila-Real B va encetar una ratxa nefasta per la Unió Esportiva Olot: els de Raúl Garrido han sumat un total de 725 minuts sense batre la porteria rival a camp contrari, i entre aquests, no ha pogut marcar en set partits sencers. Es tracta de la pitjor ratxa anotadora com a visitant de la trajectòria de l’Olot a la Segona B, trencada per Héctor Simón diumenge a Lleida, amb un gol valuosíssim per fiançar-se a la zona tranquil·la de la classificació. Però tot i la falta de gol manifesta, el rendiment com a visitant de l’equip és alt: concretament, l’Olot ja suma 17 punts, i a falta de cinc desplaçaments la xifra és la segona més elevada que ha aconseguit mai l’equip a la Segona Divisió B. L’any passat, en tot el curs en va aconseguir 15, la mateixa puntuació que la de la seva estrena a la categoria, la temporada 2013/14. Pitjor va ser el rendiment de l’any del descens, el 2016, on va ser incapaç de guanyar un partit com a visitant i va sumar només 8 punts. La única temporada que encara resisteix l’impuls dels de Garrido és la 2014/15, on els olotins van sumar 22 punts a camp contrari en tot el curs.