Dilluns comencen les votacions dels pressupostos participatius als barris d’Olot entre set propostes finalistes

La segona edició dels Pressupostos participatius d’Olot arriba a la seva fase més decisiva. Del dilluns 18 al 27 de març,  més de 6.000 olotins residents als barris del sector oest de la ciutat estan cridats  a participar a les votacions. Concretament, tots els majors de 16 anys empadronats al Pla de Dalt, Mas Baix, el Cassés, el Xiprer, les Planotes, Vivendes Garrotxa, Montolivet, Desemparats, l’Eixample Malagrida i la Caixa podran votar entre les propostes sorgides de les trobades veïnals que van començar a principis d’any.

 

Josep Maria Coma, Regidor de Participació: “De totes aquestes trobades i reunions, d’una cinquantena de propostes inicials que van anar sorgint, es van convertir en 26 projectes i d’aquests han sortit 7 projectes que aniran a votació del dia 18 de març fins el 27.

 

A banda de ser totes molt transversals, enguany s’han prioritzat les idees amb un impacte ecològic, social i econòmic.

Josep Maria Coma, Regidor de Participació: “Per tant els projectes finalistes que aniran a votació són el camí vorariu, tram de carril bici i taller de reparació de bicis, adequació i itineraris de la muntanya pelada, revivim les places petites, fem grans places i parcs, joves pels barris i barris espais de cultura”

Per poder votar, cal entrar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot o bé a anar a pressupostosparticipatius.olot.cat identificar-se amb el DNI-NIE i introduir la data de naixement. Es podran triar tants projectes com es vulgui fins a esgotar els 100.000 euros destinats als Pressupostos participatius.

Deixa un comentari