L’Associació Ü del Bac i el festival Sismògraf posen en marxa un taller de dansa comunitària a la Vall de Bianya

L’Associació Ü del Bac i el festival Sismògraf han posat en marxa un taller de dansa comunitària dirigit a persones de totes les edats i condicions físiques. ‘Brots, La primavera la sang altera’, és el nom del taller, que va començar ahir amb un primer contacte per conèixer els integrants i seguirà cada dimarts des del 26 de març de sis a vuit de la tarda fins al 25 de juny al centre cívic de la Vall de Bianya.

Isidre Rebenaque, Guía del taller Brots: “És un procés de creació en dansa comunitària, donem importància a tot el procés i no només a la presentació pública final que es farà al juny. La vivència de tot el procés de descoberta i creació és el punt fonamental”

Brots és un taller que pretén fer èmfasi en la diversitat humana treballant la improvisació i els sentits a partir de la dansa contemporània i la música. Al finalitzar totes les sessions del taller es durà a terme una mostra del treball realitzat el 28 de juny dins la programació de l’Ü del Bac.

Pau Marcos, Membre de l’Ü del Bac: Per apuntar-se es pot fer per dos canals, un si es troba la informació amb el sismògraf i hi ha un correu al qual es pot escriure per inscriure’s, i sinó es pot contactar també a l’Associació Ü del Bac, que el correu és udelbac@gmail.com ens poden escriure i nosaltres respondrem i ja estarem en contacte. I si algú no ha tingut ocasió d’escriure ni a un costat ni a l’altre però vol venir igualment és benvingut a la primera sessió que serà dimarts d’aquí quinze dies al centre cívic a les sis de la tarda”

Aquells interessats en inscriure’s al taller també poden contactar amb els organitzadors a través de l’adreça educatiusescenics@olot.cat El preu de les inscripcions per accedir a totes les sessions és de 30 euros, tot i que s’ofereixen descomptes en el cas que hi assisteixin membres de diverses generacions d’una mateixa família.

Deixa un comentari