Núria Payola es prepara per assaltar el podi europeu de salvament i socorrisme després del bon paper als campionats d’Espanya

Núria Payola encara una part important de la temporada amb la mirada posada a l’Europeu on busca pujar al podi, després dels bons resultats aconseguits en el campionat d’Espanya, on va obtenir tres ors i una plata, i en el qual el SOS Sant Joan, amb tres nedadores més, es va situar entre els millor equips d’Espanya.

Els SOS Sant Joan va aconseguir uns grans resultats aquest passat cap de setmana en els campionats d’Espanya de salvament i socorrisme disputats a Torrevieja. L’actuació més destacada va ser la de Núria Payola, or en 200 obstacles, 100 combinada i 50 remolc; i plata en 200 supersocorrista, a més de tres rècords estatals, un d’ells de l’any 2005.

D’altra banda, la olotina Mireia Lucena va finalitzar onzena en 200 obstacles i desena en combinada; i la junior Berta Vidal va quedar cinquena en 200 obstacles i 100 remolc maniquí amb aletes i setena en 100 combinada.

En les proves de relleus aquestes tres nedadores juntament amb Estel Raset, van finalitzar cinquenes en 4X25 remolc maniquí i setenes en 4X50 relleu combinat i 4×50 obstacles, fet que demostra que el SOS Sant Joan és un dels millors equips de tot Espanya.

 Núria Payola, nedadora del SOS Sant Joan:”Quatre participants del SOS Sant Joan som de l 99 (segona anys absolut), una del 2000 (primer anys absolut) i una del 2002 (edat júnior).El fet de quedar segones d’Espanya mostra el nostre treball, els bons entrenaments, i els relleus ens vans sortir bé, quedant entre les cinc sis primeres, la qual cosa està molt bé.”

Núria Payola encara a partir d’ara un tram de temporada important, amb la mirada posada a l’europeu absolut d’Itàlia a finals de setembre, després de ser setena en una de les proves en el mundial absolut de l’any passat.

 Núria Payola, nedadora del SOS Sant Joan:”L’objectiu és anar a l’europeu d’Itàlia, després d’aquesta campionat d’Espanya i un aprova a principis de maig que fan de selecció, i l’objectiu és estar entre els tres primeres i si no estar entre la cinquena o sisena.”

La prova més recent, però, tornarà a ser a Torrevieja, una competició amb nedadores internacionals que servirà per posar-se a prova de cara a aconseguir assolir els principals objectius d’aquesta temporada.